Chambres d’O 2017

Frisse winterdagen zijn perfect voor heerlijke strandwandelingen, gezellige concerten of rustgevende wintertentoonstellingen. En laat dat nu net zijn wat Oostende voor jou de komende weken in petto heeft:

Wist je dat… Bal Rat Mort dit jaar in het teken van de jaren ’40 staat?

Bestel hier snel je tickets!

 

Van 27 januari tot en met 29 januari 2017 strijkt Chambres d’O opnieuw neer in tientallen huiskamers in Oostende: muziek, dans, literatuur, theater, beeldende kunst en – nieuw vanaf deze editie – film, worden getoond in de intimiteit van een huiskamer. Je wordt naar andere, soms minder vertrouwde plekken gebracht, naar diverse podia en (ongekende) ontmoetingsplaatsen. De kunstenaars, samen met de huisbewoners staan klaar om je mee te nemen voor deze unieke belevenis. De Kunstacademie aan Zee, KAZ, vormt het kloppende hart van het huiskamerfestival. Je kan in het meetingpoint niet alleen terecht voor info, aankoop jetons, UiTPAS spaarpunten… je kan er met de hele familie ook genieten van een programma op kinderformaat: Chambres d’O XS. Bak je eigen pizza, tover leuke deuntjes uit de lucht of luister mee naar waanzinnige verhalen… het kan allemaal!

Op zaterdag 28 januari vanaf 20u is iedereen uitgenodigd
op de Chambres d’O stuif in party in het meetingpoint.

Samen met Liefde tussen de Lijnen (10-12 februari 2017) en de Nacht van de Musea (11 februari 2017) vormt Chambres d’O het culturele gelaat van de campagne Winters uitwaaien in Oostende.

Meetingpoint@ KAZ, Kunstacademie aan Zee
In de Kunstacademie kan je niet alleen terecht voor info, aankoop jetons, Chambres d’O XS, de academie stelt bovendien, in het kader van de dag van het Deeltijds Kunstonderwijs (DKO), haar deuren drie dagen open en gaat een tweede keer in dialoog met Chambres d’O. Vanuit het huiskamergegeven ontstond de KAZ ‘LIVING’, waarbij het meetingpoint en de ateliers zich als huiskamer openstellen voor het publiek. Er zijn expomomenten, open ateliers, demonstraties, actieve sessies voor kinderen en volwassenen, fotomomenten en natuurlijk het KAZcafé/meetingpoint. Via het creatieve proces en de werken van een duizendtal leerlingen geeft de Kunstacademie zich bloot, inspireert en verwondert ze. Meer info via facebook.com/KAZOostende.

 

 

 

 

Over annie goossens

Oostende Terminus na een zwervend leven. Terug naar mijn west-vlaamse roots en het ontdekking van mijn oorspronkelijke taal
Dit bericht werd geplaatst in cultuur, Oostende. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s