Werken met nieuwkomers | Ondernemen in Antwerpen

 

Knelpuntvacatures?
Werf erkende vluchtelingen met de juiste competenties aan.

Onze arbeidsmarkt kampt met knelpuntvacatures – uw bedrijf misschien ook. We ondernemen al heel wat acties om daar iets aan te doen: VDAB-opleidingen, acties in specifieke sectoren via Talentenwerf, Talentenfabriek, Talentenstroom en Zorgtalent. Die lijst werd zopas nog wat langer. Want we voegden er een verkort traject naar tewerkstelling voor erkende vluchtelingen aan toe.

Het idee is simpel: elke dag komen nieuwkomers onze stad in. Vaak hebben zij vaardigheden of diploma’s uit hun thuisland. En geregeld zijn ze bedreven in jobs die u maar niet ingevuld krijgt. De win-win ligt voor de hand.

Erkende vluchtelingen tewerkstellen lijkt misschien niet de meest evidente stap. Maar het is vermoedelijk ook niet zo lastig als u het zich voorstelt. Op deze webpagina leggen we uit hoe de verkorte procedure voor erkende vluchtelingen in elkaar zit, en krijgt u antwoord op al uw vragen.

lees meer hier

Over annie goossens

Oostende Terminus na een zwervend leven. Terug naar mijn west-vlaamse roots en het ontdekking van mijn oorspronkelijke taal
Dit bericht werd geplaatst in solidariteit. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s