Vanavond : het Groot Dictee der Nederlandse Taal

Op zaterdag 17 december is er opnieuw Het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Je kan ook live meespelen met het Groot Dictee op canvas.be. Volg de livestream en typ mee. Na het dictee krijg je dan je resultaat. Om het allemaal al even te oefenen voor de grote dag, geven we je hier elke dag een nieuwe oefening. Vijf dagen lang.

Bekijk het filmpje en typ in het rechtervak de tekst die je hoort. Je kan pauzeren en terugspoelen, als dat nodig zou zijn. Op het einde van het dictee, druk je op ‘corrigeer’ en krijg je je resultaat, dat je kan delen op Facebook en Twitter. Succes!

Link naar Canvas het Groot Dictee hier

Over annie goossens

Oostende Terminus na een zwervend leven. Terug naar mijn west-vlaamse roots en het ontdekking van mijn oorspronkelijke taal
Dit bericht werd geplaatst in cultuur. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s