Buren bij kunstenaars 2015

Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2015 openen maar liefst 2.332 kunstenaars hun atelierdeuren in heel West-Vlaanderen.
Tijdens dit groots opendeurweekend kan jij als bezoeker kennismaken met heel diverse kunstdiscipllines: beeldhouwkunst, design, fotografie, glas, grafiek, grafische vormgeving, juweel, keramiek, kalligrafie, multimedia, schilderkunst, tekenkunst, textiel… Je kan op bezoek bij kunstenaars in je buurt of op zoek naar die ene bijzondere kunstenaar die zich toelegt op een unieke discipline of ambacht.Voor het eerst zwaaien de deuren aan de andere kant van de grens op andere tijdstippen open.
Zo kan je op 2, 3 en 4 oktober kunstenaars in Le Nord gaan bezoeken. In het weekend van 9, 10 en 11 oktober zijn de ateliers in Pas-de-Calais aan de beurt.WEDSTRIJD: doe mee en win!
Wie 3 ateliers of meer bezoekt tijdens het burenweekend en het ingevulde kaartje opstuurt, maakt kans op een bon van 250 euro voor een etentje bij een West-Vlaamse topchef. Uit de inzendingen worden 3 winnaars geloot, die elk een bon van 250 euro winnen.
De wedstrijdkaarten vind je in de brochures, bij de deelnemende kunstenaars of in het Provinciaal Informatiecentrum Tolhuis of bestel je wedstrijdkaart via het gratis nummer 0800 20 021.Ben je kunstenaar en wil je in 2016 deelnemen, maar heb je nog geen login en paswoord, dan kan je je hier eerst registreren.

11809928_152051538472902_917654935_n

source

Nieuws

Over annie goossens

Oostende Terminus na een zwervend leven. Terug naar mijn west-vlaamse roots en het ontdekking van mijn oorspronkelijke taal
Dit bericht werd geplaatst in Kunst, Oostende en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s